Metalindustrien

Velkommen til
NORTH Forsikringsagentur

Erhvervsforsikring DANMARK Agentur er grundlagt på gode gamle værdier som tillid, loyalitet, viden, kundefokus, erfaring og sund fornuft. Vores grundholdning er, at det er vores kunder, der er den primære drivkraft i at vores forretning udvikler sig positivt. Vi tror på, at når vi har tilfredse medarbejdere, der har en god uddannelse og et dybdegående kendskab til vores produkter, så vil det skabe et samarbejde bygget på tillid og faglighed – til gavn for vores kunder.

Vi skræddersyer den rette erhvervsforsikring til dig

Ring til os på 25 62 18 84 eller klik herunder for at booke et møde med en af rådgiverne i NORTH Forsikringsagentur.

Realiser dine medarbejderes fremtidsdrømme

Når du køber rådgivning om pension hos NORTH, starter vi altid med at analysere og vurdere virksomheden og den enkelte medarbejders situation. Det giver os de rette informationer, så vi i fællesskab kan identificere jeres milepæle frem mod pensionen. På den måde guider vi jer til den pensionsordning, der klæder medarbejderne bedst muligt på til livet efter arbejdslivet.

to personer der snakker med kaffe i hånden

Pension

Din pension er den vigtigste opsparing i dit liv.

person der skriver under

Forsikring

Pension handler ikke kun om livet engang i fremtiden.

to kollegaer foran bærbar

Forebyggelse

En sund virksomhed betyder en sund bundlinje.

Del artikel.

Facebook
LinkedIn

Læs vores andre artikler.

Kontakt os.

Find ud af hvad North kan gøre for dig og din virksomhed. Send os en besked hvis du har brug for en guide som kan levere uvildig rådgivning inden for forsikring, pension, financial procurement og realkreditfinansiering.

Når du kontakter os, behandler vi dine personoplysninger. Du kan læse mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.