Sundhedsforsikring

Forsikring til medarbejderne og deres familier. 

Landets bedste totalløsning til netop din branche​

Ring til os på 25 62 18 84 eller klik herunder for at booke et møde med en af rådgiverne i NORTH Forsikringsagentur.

Aftale om sundhedsforsikring

NORTH Forsikringsagentur tilbyder en attraktiv sundhedsforsikring i samarbejde med Gjensidige Forsikring (Tidligere Mølholm Forsikring).

Her er lidt om de muligheder du har:
Som CVR-registreret virksomhed har du mulighed for at indgå en firmaaftale med Gjensidige Forsikring og dermed sikre dine medarbejdere hurtig behandling frem for lange ventetider i det offentlige system. Det betyder, at medarbejderne er i trygge hænder, hvis de bliver ramt af sygdom eller kommer til skade. Gjensidige Forsikring tilbyder din virksomhed og dine medarbejdere:

✔ 10 dages behandlingsgaranti.
✔ Hurtig sagsbehandling. Anmeldte skader behandles inden for 1-2 hverdage.
✔ Sundhedsfaglig ekspertise. Alle skader vurderes af kyndige sygeplejersker, som sikrer optimal behandling.
✔ Adgang til et stort og professionelt behandlernetværk.
✔ Ægtefælle/samlever dækning til fordelagtig pris. Er ægtefælle/samlever meddækket, vil alle fælles/sammenbragte børn, både hjemmeboende som udeboende, være gratis omfattet til de er 21 år.

I tillæg til de umiddelbare fordele vil sundhedsforsikringen ofte nedbringe sygefraværet og føre til betydelige besparelser på vikarer og overarbejde. Virksomheden opnår typisk også en bedre trivsel på arbejdspladsen, samtidig med at medarbejdernes effektivitet øges.

Omfattende dækning
Sundhedsforsikringen garanterer dine medarbejdere undersøgelse eller behandling på et privathospital eller en privatklinik senest 10 hverdage efter den anmeldte skade/sygdom er godkendt.

Den omfatter lidelser, sygdomme eller skader, der er opstået efter tilmelding og som kræver behandling af speciallæge. Når medarbejderen har været omfattet af ordningen i 6 måneder, omfatter den også sygdomme og lidelser, som er opstået inden tilmelding.

Simple kræftsygdomme er også omfattet – i visse tilfælde dog uden behandlingsgarantien på 10 dage, hvis behandlingen og/eller operationen ikke kan foretages på et privathospital. I disse tilfælde kan Gjensidige Forsikring anvise alternative behandlings- og/eller operationstilbud.

Behandlingsgarantien på 10 dage er mulig på grund af Gjensidige Forsikrings samarbejde med en lang række privathospitaler i Danmark, resten af Skandinavien samt Spanien og Tyskland.

Udover speciallægehjælp dækker Gjensidige Forsikrings sundhedsforsikring også:

✔ Psykolog/psykiater, fysioterapi, kiropraktik, zoneterapi, fodterapi, massør og diætist
✔ Der ydes også tilskud til ergoterapi og akupunktur
✔ Rabatordning på visse kosmetiske operationer
✔ Behandling for alkohol-, rusmiddel og medicinmisbrug
✔ Adgang til sundhedsportalen rundtomsundt.dk og sundhedsscreening

Da Gjensidige Forsikring ikke forlanger afgivelse af helbredsoplysninger ved tilmelding, har alle lige adgang til forsikringen – uanset tidligere sygdomshistorik.

Kontakt NORTH Forsikringsagentur
– og få et uforpligtende tilbud til dig, dine ansatte og deres familier.