Historinen bag NORTH Forsikringsagentur

Visioner og mål fra virksomhedens start er stadig de samme. Vi er bare flere til at indfri dem.

Landets bedste totalløsning til netop din branche

Ring til os på 25 62 18 84 eller klik herunder for at booke et møde med en af rådgiverne i NORTH Forsikringsagentur.

Historien bag

I 2008 stillede brødrene Buhl hinanden spørgsmålet:
– Hvad er udfordringen i den danske forsikringsverden?

De havde igennem mange år set en udvikling, der øgede afstanden fra forsikringskunden til forsikringsselskabet – en udvikling, de mente gav kunderne en fornemmelse af manglende service og forståelse for, hvad de som kunder havde behov for.

En anden vigtig ting, som brødrene havde hørt rigtig mange gange var, at en forsikringspolice ikke var og er det letteste at læse – man bliver rent faktisk lidt træt i øjnene efter kort tid og koncentrationen forsvinder!

Den traditionelle forsikringsmodel skulle udfordres og en større gruppe lokale håndværkere blev kontaktet og der var enighed om, at bedre service, lavere priser og gerne bedre dækninger var et stort ønske.

Udfordringen var så at opfinde et koncept, som kunne tilfredsstille gruppen af små og mellemstore ensartede virksomheder.

Den traditionelle forsikringsmodel blev udfordret

I 2010 stiftede de to brødre Erhvervsforsikring Danmark Agentur.

De to brødre ville bryde normen og giver små og mellemstore virksomheder en bedre dækning til konkurrencedygtige præmier ved at samle dem i en brancheaftale.
Et af de vigtigste krav til et godt samarbejde med kunderne, var at være let tilgængelig, så man nemt kan få fat i den person, man skal bruge uden at vente i en lang telefonkø.
Samtidig skulle bl.a. policer være mere overskuelige, så de gav et godt og hurtigt overblik.

Der blev opsat et minimum for dækninger og fundet et selskab som risikobærer på forsikringerne. Én police, der omfatter alle virksomhedens forsikringer og som maksimum fylder 4-5 sider blev sat sammen.
Kunderne havde ingen kontakt med selskabet med i stedet direkte personlig kontakt med den person samarbejdet var opstartet med.

Erhvervsforsikring Danmark Agentur var klar og den nye forsikringsmodel blev en succes og hurtigt udvidet med brancheaftaler der i dag også omfatter sports- og idrætscentre, malere igennem Danske Malermestre, friskoler, højskoler og efterskoler, andelsbolig- og ejerforeninger, friplejehjem, krisecentre, detailbutikker, metalvirksomheder, bilpuljer osv.

Ens for alle brancheaftaler var og er stadig:
Det skal være simpelt, let læseligt og uden lange komplicerede policer.
Der skal være god service og tilgængelighed – og så skal priserne være rigtige.

Ovenstående historie er blot for at fortælle, hvad det er, vores virksomhed er bygget på.

I november 2022 blev Erhvervsforsikring Danmark Agentur opkøbt af kapitalfonden Polaris og en del af NORTH Risk – Danmarks første uvildige rådgivningshus inden for erhvervsforsikring, firmapension, financial procurement og aktiv gældspleje af realkreditlån.

Polaris indgik i december 2023 aftale om at sælge NORTH til den globale forsikringskoncern Howden.