Bliv en del af holdet

Vil du være en del af en succes, så hold dig endelig ikke tilbage.

Søg uopfordret​

Vi er altid interesserede i at høre fra dygtige og ambitiøse personer, der har lyst til at arbejde med forsikring. Send en uopfordret ansøgning til info_NFA@northrisk.dk.

Detaljeorienteret forsikringsmedarbejder

NORTH Forsikringsagentur er på en vækstrejse. Vi arbejder kontinuerligt på at ansætte dygtige medarbejdere, med den rette holdning og de rigtige kompetencer.

Vi arbejder i et nybygget og afslappet kontormiljø. Vi er en positiv og spændende blanding af personligheder, som har en fri omgangstone. Vi arbejder ud fra devisen at frihed under ansvar, giver den bedste medarbejder, samt den mest afvekslende hverdag for den enkelte medarbejder.

Udvikling og uddannelse er vigtig for os og især dig – det er en del af den ånd, vi skaber hos NORTH Forsikringsagentur. Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller ringe til os.

Kontakt

Direktør: Jørn Buhl Pedersen

E-mail: jbp@northrisk.dk

Tlf.: 40 62 18 84

Administrations- og forretningspartner med god forretningsforståelse og excel evner på højt niveau søges til en af Danmarks største Forsikringsagenturer, der er en del af NORTH koncernen.

Vi søger snarest muligt en analytisk medarbejder som skal indgå som forretningspartner til vores administrationsteam og forretningsledelsen. Her vil dine primære opgaver bestå i at sikre en fortsat høj kvalitet i North Forsikringsagenturs håndtering af både nye og eksisterende forsikringspolicer, fornyelser, tilbud, controlling af forsikringstariffer mm., som skal vedligeholdelses i sin nuværende Excel-opsætning samt være med til at implementere øvrige systemer på sigt. Du vil samtidig skulle understøtte ledelsen med løbende performance tal samt være med til at implementere strategiske tiltag i North Forsikringsagentur, som er i en rygende udvikling.